Астропрофил на жена Близнаци

Loading...

Карактер: Непредвидливо расположение, варира од раздразливост до лутење за секоја ситница, со постојани осцилации, ја заморува околината. Сепак, омилена личност која со својата друшвеност ги освојува сите со кои стапува во контакт. Во суштина е умерена, итра и многу рационална, но се по потреба. Честите калкулации што ги прави во љубовта се на нејзина штета, ги следи своите емоции но до одредени граници, а потоа гради одбрамбен механизам и се заштитува себе си од разочарувања…
Повеќе на следниов ЛИНККарактер: Непредвидливо расположение, варира од раздразливост до лутење за секоја ситница,

loading...