Атрактивните жени имаат помалку сексуални партнери

Loading...

Според спроведено истражување откриено е дека атрактивните жени повеќе преферираат долги врски отколку само сексуални авантури, а за разлика од жените привлечните  момци го прават сосема спротивното.
Која е причината?
Атрактивните жени се поуспешни при поставувањето  правила во врската, и со тоа тие се помоќни од машките. Според резултатите кои се добиени од истражувањето се покажа  дека колку е попривлечна жената толку помалку сексуални партнери има.
Инаку, и покрај фактот што привлечните мажи за разлика од ваквите жени имаат повеќе сексуални партнерки, направената  студија покажа дека и двата пола ги бираат своите партнери според  исто ниво на статус и атрактивност.
Како во сите правила што постојат исклучоци, така немојте да се зачудите кога ќе  сретнете убава жена со не толку убав и богат партнер.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Според спроведено истражување откриено е дека атрактивните жени повеќе преферираат долги врски отколку само сексуални авантури, а за разлика од жен

loading...