Audi е најодржлива компанија во Германија

Loading...

Германските потрошувачи ја изгласаа компанијата AUDI AG за најодржлива: Audi е на врвот според рејтингот за одржливост (SIS) 2014, истражување спроведено од страна на Facit.
 Германските потрошувачи ја изгласаа компанијата AUDI AG за најодржлива: Audi е на врвот според рејтингот за одржливост (SIS) 2014, истражување спроведено од страна на Facit. Рејтингот на одржливоста се пресметува според различни индикатори како на пример: еколошка, економска и социјална одржливостГерманските потрошувачи ја изгласаа компанијата AUDI AG за најодржлива: Audi е на врвот според рејтингот за одржливост (SIS) 2014, истражување спро

loading...
Loading...