Audi eKurzinfo ја освои наградата Red Dot

Loading...

Audi останува омилен работодавач за повеќето студенти од Германија, особено меѓу идните инженери и економисти: Производителот на автомобили е рангиран на врвот според студиите кои беа спроведени од страна на консалтинг институтот UNIVERSUM. Во студијата учествуваа повеќе од 30 000 студенти од 140 универзитети.Audi останува омилен работодавач за повеќето студенти од Германија, особено меѓу идните инженери и економисти: Производителот на автомобили е рангиран на врвот според студиите кои беа спроведени од страна на консалтинг институтот UNIVERSUM. Во студијата учествуваа повеќе од 30 000 студенти од 140 универзитети.Audi останува омилен работодавач за повеќето студенти од Германија, особено меѓу идните инженери и економисти: Производителот на автомобили е ранги

loading...
Loading...