Audi освои награда за поврзување

Loading...

Audi освои награда за поврзување Пет први места за брендот со четири прстени: Тоа е резултатот од првата анкета за поврзување на автомобилите спроведена од страна на “auto motor und sport” и “CHIP”. Анкетирани беа повеќе од 42.500 читатели кои на Audi му го донесоа првото место во категориите: навигација, телефонска интеграција, Аудио Систем, Забава и Мултимедија и поврзување со автомобилот. Уште еднаш триумфираа врвните технологии на брендот: Audi MMI навигација плус, телефонскиот сет на Audi, аудио системот – Bang & Olufsen кој се вградува во Audi S3 и LTE безжичниот комуникациски стандард. Во категоријата “Поврзување на Автомобили”, читателите го одбраа Audi TT за најдобро поврзан автомобил.Пет први места за брендот со четири прстени: Тоа е резултатот од првата анкета за поврзување на автомобилите спроведена од страна на “auto motor un

loading...
Loading...