Audi во Кореја ја освои наградата “Најдобар автомобилски бренд”

Loading...

Audi во Кореја ја освои наградата “Најдобар автомобилски бренд”Корејскиот дневен весник Donga Ilbo го прогласи Audi за “Најдобар автомобилски бренд”. Весникот оваа одлука ја донесе врз основа новата маркетинг стратегија на Audi и брзиот раст на продажбата во Кореја.Корејскиот дневен весник Donga Ilbo го прогласи Audi за “Најдобар автомобилски бренд”. Весникот оваа одлука ја донесе врз основа новата марке

loading...
Loading...