Ава: Не влегувам на Фарма затоа што сум алергична на магариња!

Loading...

Иако веќе беше најавена како учесничка на Фарма, Ава во последен момент се премислила.Иако веќе беше најавена како учесничка на Фарма, Ава во последен момент се премислила, а во изјавата зошто се откажала дала смешно објаснување за своето откажување, кажувајќи дека многу се плаши од некои домашни животни и од огромни инсекти.
-Малку сум загрижена бидејќи се појавија смртоносни комарци, а здравјето ми е на првото место како и на секој нормален човек. Исто така сум алергична на коњи и магариња и не сакам да ризикувам. Инаку најмногу се плашам од гулаби. Но не ми одговара ни затоа што шоуто почнува на 1 септември а со тоа ќе го испуштам и испитниот рок.- изјавила Ава.
Имено од продукцијата веќе најавуваат дев тужби, дали едната ќе биде наменета токму за Ава?Иако веќе беше најавена како учесничка на Фарма, Ава во последен момент се премислила, а во изјавата зошто се откажала

loading...
Loading...