Ава сакала сексуално да го злоупотреби братот на Жељко?!

Loading...

Ава Карабатиќ и понатаму е во центар на вниманието во куќата, а станарите повеќе не можат да ја поднесат поради испадите кои ги има во последните неколку дена.
Овој пат, Ава случајно или поради некои скриени намери, го прегрнала Жарко, братото близнак на Жељко, во текот на ноѓта, а многумина помислиле дека можеби овој пат Ава сексуално ќе го „злоупотреби“ и Жарко.
Утрото Ава се обидела да се оправда велејќи:
„Не го злоупотребив сексуално. Можеби во текот на ноќта додека сум сонувала случајно сум ја ставила раката. Не сум болна, брате мили“!
Дали Ава малку се занела за да ги задоволи своите скриени страсти или сепак сето тоа било случајно, останува да видиме. Ава Карабатиќ и понатаму е во центар на вниманието во куќата, а станарите повеќе не можат да ја поднесат поради испади

loading...
Loading...