Ава си кажа што најмногу и недостига во куќата

Loading...

Познатата старлета Ава Карабатиќ која откако влезе во куќата на Големиот брат е мета на медиумите, си ја отвори душа и му кажа на Големиот брат што најмногу и недостига во куќата.
„Ми недостига секс во куќата“, јасно и гласно си кажа Ава во слушалната на Големиот брат. 
Иако за кратко време таа имаше двајца кои и ја исполнија таа желба, сепак очигледно е дека Ава и понатаму останува незадоволна и пред се ненаситна, па во моменти на криза си кажа дека сексот е она што најмногу и недостига во куќата. 
 Познатата старлета Ава Карабатиќ која откако влезе во куќата на Големиот брат е мета на медиумите, си ја отвори душа и

loading...
Loading...