„Авто Експрес награда” за 2014 година: триумфираа Audi А3 кабриолет и Audi А6 ultra

Audi победи во две категории. Британската Авто Експрес награда во категоријата “Најдобар кабриолет” ја освои моделот Audi А3 кабриолет со мотор 1,4 TFSI. Додека пак Audi А6 2.0 TDI ultra ја освои британската Авто Експрес награда во категоријата “Најдобар менаџерски автомобил”.Британската Авто Експрес награда во категоријата “Најдобар кабриолет” ја освои моделот Audi А3 кабриолет со мотор 1,4 TFSI. Додека пак Audi А6 2.0

Пронајдете не на следниве мрежи: