Автомобили исчезнуваа со денови – падна криминална група одговорна за големи кражби

Покраинската криминалистичка служба на Виена и специјалното одделение Соко Бургенленд влегле во траг на група која крадела атомобили во Псриз, пред да почнат тоа да го прават во Виена.Уапсени биле седум лица членови на криминалната група.
Кај нив биле пронајдени фалсификувани документи, алати и пари.
Според информациите на полицијата оваа група вкупно украла 31 автомобил, а направиле штета од 350.000 евра.Уапсени биле седум лица членови на криминалната група.
Кај нив биле пронајдени фалсификувани документи, алати и пари.
Според информ

Пронајдете не на следниве мрежи: