Бали Бег доаѓа на Балканот

Loading...

Турскиот глумец Бурак Осцивик, познат по улогата на Бали Бег од серијата „Сулејман Величенствениот“ е во преговори за да ја продолжи кариерата на Балканот!
Овој пат не се работи за серија или моден едиторијали, туку Бурак би бил дел од настапите на танцувачкиот ансамбл „Vatra Anadolija“, чиј покровител е телевизијата РТЛ.
Најпознатата танцувачка група од Турција е решена да собере 120 танцувачи кои во период од неколку месеци ќе танцуваат низ Европа, а еден од нив ќе биде токму Бурак. Овој ансамбл ќе настапи и во Белград и во Сараево.
Само за потсетување, минатата година, Бурак беше избран за маж на годината во Турција.
 
Извор: banjalukain.comТурскиот глумец Бурак Осцивик, познат по улогата на Бали Бег од серијата „Сулејман Величенствениот“ е во преговори за да ја

loading...
Loading...