Банкар заспал на тастатура и му префрлил на еден пензионер 222 милиони евра!

Loading...

Германски банкар, очигледно премногу уморен, успеал да расположи еден пензионер префрлајќи му огромна  сума од 222 милиони!
Банкарот сакал малку да одмори па ја спуштил главата на тастатура и заспал.
За некое чудо, успеал со главата да притисне број 2 на тастатурата и да префрли пари на еден пензионер. Банката во ист момент ја видела грешката и му ги одземала парите на „богатиот“ дедо, а целиот случај завршил на суд, бидејќи лидерите на банката ја отпуштиле шефицата  на успиениот банкар. 
Таа била обвинета дека трансакцијата ја допуштила намерно, но судот заклучил дека не е така, па жената е вратена на работа.
 Германски банкар, очигледно премногу уморен, успеал да расположи еден пензионер префрлајќи му огромна  сума од 22

loading...
Loading...