Банкарската елита не живее повеќе на оваа планета, одамна заминаа II- дел

Loading...

Веќе имавте можност да го прочитате првиот дел од текстот за тоа како елитата повеќе не живее на оваа планета, во продолжение ви го даваме остатокот од текстот.Бидејќи Басиаго бил телепортиран во проектот Пегасус, во 1981 година агент на ЦИА по име Корти М, Хант го повикал да го посети Марс. Кога Баисаго го прашал Хант зошто е толку неопходно да се телепртира на Марс, тој му одговорил дека опстанокот на човечката раса зависи од тоа.Тој за прв пат бил телепортиран на Марс во јули 1981 година од установоата на ЦИА во Ел Сегундо, Калифорнија, поминувајќи околу еден час на површината на Марс. Следниот пат го посетил Марс во друштво на Хант во август 1981 година.Басиаго објаснил дека на второто патување тој и Хант шетале околу 300 метри по пустински терен на Марс за да посетат еден од првите марсовски колонисти, веројатно работник на ЦИА, кој живеел во камена колиба. На колонистите им рекол дека неколку негови колеги настрадале од страна на предатори на површината на Марс,од некој вид на диносаурси.Тврдењата на Басиаго се совпаѓаат со тврдењата на други сведоци и документирани докази.Лаура Магдалена Ајзенхауер преживеала обид да се регрутира во тајна марсовска колонија во 2006-2007 година.Таа е правнука на претседателот Двајт Д. Ајзенхауер, што го потврдила со извод од матична книга на родените.Нејзината посилна половина, позната како Агент Х, во 2007 година ја скршил сета опрема во нивната соба, признавајќи дека имал задача да ја запознае на забава со намера да ја регрутира токму поради нејзиниот идентитет.Соработниците на Агентот Х веројатно користеле патување низ времето или некоја друга технологија за да ја идетификуваат Ајзенхауер како потенцијална мета за регрутација во тајна марсовска колонија.Та напишала:„Се што ми остана е меил кој никогаш не сум го пратила, откако, по девет месеци дознав зошто е испратен. Разговарав со него и лично и тогаш дознав многу работи кои се однесуваат на моите деца и мене. Ова е извадок од меилот:- како знаеше дека ќе се најдам на таа забава? Јас сум таа која дојде и седна крај тебе. Дали тогаш сфати дека јас сум таа која ја бараш? Имаше ли опис? Дали сето тоа имаше врска со Магдалена и Ајзенхауер? Дали луѓето кои те вработија се свесни за нашата врска? Кој се обидува да ни наштети? Тешко ми е да поверувам дека сето ова си го знаел пред да ме запознаеш…“Обидот за регрутирање на Ајзенхауер е потврден во низа технички документи кои се однесуваат на телепортација, вселенска индустрија и нова компанија за производство на алтернативно гориво.

Во меилот кој Агентот Х и го пратил на соработничката Ајзенхауер се наведува:„Очигледно Лаура ти кажала за нашите планови за Егзодус. Првиот брод ќе го добие името Софија. Тој ќе пренесе неколку стотина поединци на друга планета со 11 бродови за следење и истражување. Имаме 5,5 години да ја развиеме фолотата Егзодус.“Иако Агентот Х напишал изјава во која одрекува се што е напишано во горенавдениот документ, барем една негова партнерка на кој начин Агентот Х ја вршел својата работа.Алтернатива 3 и катаклизма на ЗемјатаАлтернатива 3 е насловот на филмот кој требало да се емитува за прв пат на 1 април 1977 година во Велика Британија. Само еднаш е емитиран во јуни 1977 година.„Во тој филм се тврди дека научниците заклучиле дека површината на Земјата повеќе нема да биде во можност да го одржи животот поради загадувањето и ктастрофалните климатски промени. Предложени се три алтернативи: првата подразбира детонација на нуклеарна бомба во статосферата за да се елеминира загадувањето.Втората алтернатива подразбира изградба на подземен град. Третата алтернатива, наречена уште и „Алтернатива 3“, подразбира населување на Марс“.Приказните за катаклизмите на земјата и војната изгледа довеле до план трајно да се окупира Марс и соларниот состав преку манипулација на слободното човештво.Иако британскиот филм од 1977 година можел да биде измама, според доказите и тој се однесува на вистинска тајна марсовска колонија. Басиаго тврди дека се телепортирал на Марс во 1981 година, само 4 години откако била објавена Алтернатива 3 во јавноста.Алтернатива 4 и нова димензија на човечката свестАјзенхауер во интервјуто за Expolitics Radio ја споменала и Алтернатива 4. Се работи за нова димензија на човечката свест која се одвојува од дуалистичката реалност на постојаниот економски раст.Во таа реалност планетата Земја ќе биде уништена од војни, соларна или некоја друга природна катастрофа. Во меѓувреме, тајната колонија за бегство веќе е подготвена.Ајзенхауер вели дека Алтернатива 4 подразбира усвојување нови, позитивни временски линии во кои Земјата и човештвото не се соочуваат со катаклизма во преодредена дата.Бидејќи Басиаго бил телепортиран во проектот Пегасус, во 1981 година агент на ЦИА по име Корти М, Хант го повикал да го посети Марс. Кога Баисаго г

loading...
Loading...