Баркли: Лејкерси се катастрофа

Аналитичарот на ТНТ, со големи критики кон Лос Анџелес Лејкерси, за кои вели дека се катастрофални и притоа потенцираше дека Двајт Хауард ја направил вистинската одлука.
„Добро направи, двете најдобри опции му беа Хјустон и Голден Стејт. Помеѓу Рокетси ќе може да напредува. Го има Харден кој е одличен, млад тим, ќе може да работи со Мек Хејл, кој ќе му помогне да напредува во играта во нападот, што му е и најголемиот проблем“ вели Баркли.
Инаку Баркли е моментално аналитичар на ТНТ, па така упати жестоки критики кон политиката на Лос Анџелес Лејкерси, за кои вели дека се катастрофални, а нивната катастрофална политика ќе се покаже во наредната сезона.
„Ме зачудува колку се лоши, едноставно ме зачудува. Тие се минато, им следи ураган, ќе видат оваа. Нема тоа никаква поврзаност со Коби, го сакам тој кошаркар, станува збор за фантастичен играч, ќе видиме што ќе се случи со тимот“ изјави Баркли.Аналитичарот на ТНТ, со големи критики кон Лос Анџелес Лејкерси, за кои вели дека се катастрофални и притоа потенцираш

Пронајдете не на следниве мрежи: