BBC Документарец: „Ние сме вонземјани!“

Loading...

Облаци од вонземски животни форми се движат низ вселената инфицирајќи планети со живот .Идејата дека животот на Земјата е дојден од друга планета е модерна научна теорија од 1960-тите  која била предложена од страна на Фред Хојл и Чандра.
Двајцата научници во тоа време биле исмејувани за нивната идеја. Но сега, со растечки докази повторно се враќаат во мода па дури и се испитуваат од страна на НАСА.

Мисијата на научниците е да се дојде до дното на почетоците на животот на Земјата. Тимот во Тексас со голема љубов изградил роботска подморница наречена DEPTEX за да можат да ја изтражуваат Месечината на Јупитер, во Јужна Индија, каде што ќе ги истражуваат и мистериозните црвени дождови, кои паѓаа во 2001 година.
Идејата дека животот на Земјата е дојден од друга планета е модерна научна теорија од 1960-тите  која била предложена од страна на Фред Хојл и

loading...
Loading...