Бебе на продажба: Го нудел бебето преку интернет за 100 долари!

Loading...

Пол Маркес(22) од Њујорк се обидел да го продаде бебето на својата партнерка за 100 долари. Тој на интернет дал оглас со фотографија од двомесечното девојче со порака: „Бебе на продажба“.Во Њујорк е уапсен еден маж кој преку интернет се обидувал да продаде двомесечно бебе. Притоа, бебето било на неговата партнерка. Како што изјавуваат од судот, Пол е обвинет за загрозувањето на безбедноста на бебето.
Властите навеле дека Маркес неколку пати бил на состанок со мајката на бебето и сметал дека таа не му посветува доволно внимание. Бидејќи бил лут на неа, објавил оглас за продажба на нејзиното бебе. Огласот бил поставен на интернет, со фотографија од девојчето и порака „бебе на продажба“. Притоа, додал дека бебето сака да си игра, но, дека има астма „која му оди на нерви“.
-Не ја сакам, ве молам контактирајте ме на меил-навел Меркес во огласот претставувајќи се како родител на бебето.
Мајката за ова ја известила полицијата, откако некој ја повикал сакајќи да го купи бебето. Доколку биде прогласен за виновен, Маркес ќе добие една година затвор.Во Њујорк е уапсен еден маж кој преку интернет се обидувал да продаде двомесечно бебе. Притоа, бебето било на неговата

loading...
Loading...