Бекам ќе глуми во филм?!

Loading...

На поранешниот фудбалер Дејвид Бекам му е понудена улога во филмот „Тајна служба“. На поранешниот фудбалер Дејвид Бекам му е понудена улога во филмот „Тајна служба“. Продуцентите сакаат во ова акционото остварување да ги соберат сите британски ѕвезди, било да се од светот на филмот или музиката, спортот.
Меѓу нив е и Дејвид Бекам на кој му е понудена улога на главен негативец.
Повеќе на ТЗМ.МКНа поранешниот фудбалер Дејвид Бекам му е понудена улога во филмот „Тајна служба“. Продуцентите сакаат во ова акционото остварување да

loading...
Loading...