Берово и денеска протестираше за зачувување на унитарноста на Македонија

Loading...

Граѓаните на Берово и денеска излегоа во голем број за поддршка на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.Беровчани и денеска порачаа дека се против платформи направени во туѓи држави, за туѓи интереси и дека се залагаат за мултиетничка, а не бинационална држава.Беровчани и денеска порачаа дека се против платформи направени во туѓи држави, за туѓи интереси и дека се залагаат за мултиетничка, а не бина

loading...
Loading...