Без влакна на јазикот: Јавна куќа

Loading...

Властите во Амстердам соопштија дека ќе го намалат за половина бројот на јавните куќи и кафулињата во кои се продава марихуана во реонот на „црвените фенери“ и околината.Властите во Амстердам соопштија дека ќе го намалат за половина бројот на јавните куќи и кафулињата во кои се продава марихуана во реонот на „црвените фенери“ и околината. Е што ти е економска криза и ку*виве се најдоа на удар. Најнова категорија на жртви у Европа, КУ*ВА ПОД СТЕЧАЈ НА ПРИНУДЕН ОДМОР.Среќа ние сме далеку од Европа па аналогно на ова можеме да почнеме да размислуваме за изградба на куќички за починка од Блаце па се до Евзони на Југ, Ново Село на Исток и Ќафасан на запад. Лесно ќе ги ресоцијализираме европскиве дрољи кои останале без работи а у земја ко Македонија која е пуна со поштењачи и невињачи лесно ќе си најдат работа. Кај нас се си има. Имаме експерти по сите прашања, имаме патриоти, имаме големи филозофи…Е само со ку*ви сме дефицит. Ете ни шанса нам бројните д*каџии да опнеме добар европски производ по македонски цени и да им покажеме на сите зошто е Македонија феномен држава и како тоа у услови на светска криза ние имаме процут. Ете им шанса и на искусниве европски радодајки својата е*ачка техника да ја покажат кај нас желните за Француски пудли. Нас европјаните не сметаат за поприлично заостаната багра ама се сомневам дека нивниве ку*ви ќе можат да ни подвалат лоша сексуална услуга. Ние има да ги изонадиме и за она што сме платиле и за она што не сме платиле. На крај после секс може и парите да им ги земеме и ќутек да им мавнеме. Ама тоа би било така доколку се пратат нивните репери за народот кој живее тука. Ние сме поприлично васпитани ебачи. Можда сме тапа жените и девојките да ги изнесеме на вечера ама за ку*ви сме широко гради и надалеку познати. Девизни резерви вадиме, годишни заштеди и плаќаме двократно. Пред и после сексуална услуга пошо ние сакаме да бидеме поголеми пувачи отколку е*ачи ама нема врска.
Повеќе на следниот ЛИНКВластите во Амстердам соопштија дека ќе го намалат за половина бројот на јавните куќи и кафулињата во кои

loading...
Loading...