Без влакна на јазикот: Со кликање нема пикање – ФБ љубав

Loading...

Некоја си Кејт Тејлор од некој си забеган амерички институт за истражување на љубовта смета дека изразувањето љубов преку виртулните линкови претставува грев и тешка измама.Некоја си Кејт Тејлор од некој си забеган амерички институт за истражување на љубовта смета дека изразувањето љубов преку виртулните линкови претставува грев и тешка измама.
Искрено кажано мене баш ме заболе шо мисли оваа тетка Кејт и дали е тоа грев или не е. Ја сум по природа присталица на фаќкање и драпање. Си поштуем стискавац и разработуње на пумпата која циркулира крв али исклучиво тоа да е на допир. Не ми пали моторот вака преку екран. Сум пробал неколку пути и освен д*котина у тоалетна хартија не излегло ништо појќе.
А тоа фејсот може многу да те разочара. На пример типац си симпатиша некоја цура и отвара ФБ профил и гледа у делот за љубавни статус пишуе in relationship… Аутоматски тука прекинува секое можно лајкуење на слики, постови, постирање линкови и слични заебанции. Ја коа бев у пубертет и коа почнаа да ми виреат влакна на та*аците своите симпатии ги чекав на излез пред школски двор. Распоредите на моите цуцки на памет сум им ги знаел. Која возбуда е тоа…Седиш пред школски двор и ја гледаш твојата симпатија со целата своја димензија и сјај како се доближува кон тебе. Измерена од пета до глава, став на одење, говор на тело, глас, насмевка, целата таа нејзина околина.
Повеќе на ТЗМ.МКНекоја си Кејт Тејлор од некој си забеган амерички институт за истражување на љубовта смета дека изразувањето љубов пр

loading...
Loading...