Безжичен проток на податоци од паметните телефони: ŠKODA ја претставува MirrorLink безжичната технологија

Loading...

> Паметниот телефон безжично ја пренесува содржината преку информативно забавниот систем
> Новата технологија дебитира на Светскиот Мобилен Конгрес во Барселона
> Претставувањето се случи на штандот на ко-инвеститорот RealVNC.ŠKODA го подобри вмрежување на автомобилите со паметните телефони, со новиот прототип на безжично поврзување MirrorLink, технологијата на ŠKODA, во соработка со RealVNC, беше претставена на Светскиот мобилен конгрес (MWC) во Барселона.
Системот ја пренесува содржината безжично од телефонот и ја прикажува преку екранот на информативно забавниот систем на ŠKODA.
Денес, во сите модели на ŠKODA – од Fabia до Superb, како опција може да се инсталира оваа технологија, која ги поддржува Андроид и ОS оперативните систем на мобилни телефони, и компатибилна е со паметните телефони Samsung, LG, Sony, HTC и други.
ŠKODA оваа технологија ја интегрираше со пакетот SmartLink, кој исто така вклучува Андроид и Apple Auto Play.ŠKODA го подобри вмрежување на автомобилите со паметните телефони, со новиот прототип на безжично поврзување MirrorLink, технологијата на &S

loading...
Loading...