Би купиле ли буцкаста Барбика?

„Plus Size“ располагаат со модели за девојки и жени со повеќе килограми, кои допринесуваат тие  да се чувствуваат подобро и поубаво во својата кожа. 
Со слична цел  промовирана е и „plus size“ кукла, односно, најпознатата згодна дама – Барби.Фејсбук групата Plus size Modeling ја објави сликата од буцкастата Барбика која доби 35.000 лајкови, но и предизвика лавина од коментари од типот: „Ова е одвратно“. Имаше и такви кои побараа од производителот да моделира кукла која нема да биде ниту преслаба, ниту предебела.Фејсбук групата Plus size Modeling ја објави сликата од буцкастата Барбика која доби 35.000 лајкови, но и предизвика лавина од коментари од типот:

Пронајдете не на следниве мрежи: