Bидео: Што се случува кога манекенките ќе полудат со Harlem Shake?

Loading...

Прекраниот модел Сара Деливин секогаш е прва кога станува збор за модните новости и забави, а се чини дека не успеа да го заобиколи и танцувачкиот тренд наречен Harlem Shake.
Сара и нејзините пријателки Јордан Дун и Роуси Тарнер имале слободно време по ревијата на Лондонската модна недела,  успеале да снимат и видео на кое се обидуваат да го изиграат овој тренди танц.
Дали тоа им успева или не погледнете самиПрекраниот модел Сара Деливин секогаш е прва кога станува збор за модните новости и забави, а се чини дека не успеа да го заобиколи и танцувачкиот

loading...