Бијонсе со уште еден концерт во Белград?

Loading...

Поради тоа шт концертот кој ќе се одржи на 15 април во Белград ,целосно распродаден , организаторите во моментов се во преговори со тимот на пејачката околу организирање на уште еден додатен концерт.

„Концертот на Бијонсе е распространет во рекорден рок, што  ги охрабрило организаторите да стапат во контакт со тимот на пејачката за нови преговори и датуми“ пишуваат српските медиуми
Проблемот околу новиот датум, е што во случај на организирање на нов концерт тој мора да биде распространет до крај, а организаторите не знаат дали се спремни за таков ризик.
Бијонсе во Белград ќе пристигне на 13 април, кога почнува и поставувањето на нејзината сцена во арената.Поради тоа шт концертот кој ќе се одржи на 15 април во Белград ,целосно распродаден , организаторите во моментов се во

loading...