Била несигурна поради изгледот. Но, кога почна да пее ги крена сите во салата НА НОЗЕ!

Роузи О`Саливен можеби не изгледа како типична поп ѕвезда и таа е првата личност која ќе го признае тоа.Но, кога излезе на сцената од британската верзија „Јас имам талент“ и почнала да пее, ги оставила присутните без здив.
Таа има 19 години и е најдобар доказ дека книгата не треба да се суди според кориците. Таа приреди фантастичен настап за кој уште долго ќе се зборува.
Погледнете го видеото и споделете го со пријателите:Но, кога излезе на сцената од британската верзија „Јас имам талент“ и почнала да пее, ги оставила присутните без здив.
Таа има

Пронајдете не на следниве мрежи: