Биле во затвор под сомнение дека убиле пријател на кој само се обиделе да му пружат помош

Билјана Милосављевиќ и Радован Костиќ  неоправдано биле обвинети за убиство на свој пријател но и за негово ограбување.
После 27 месеци поминати во затвор, новите докази покажале дека тој умрел од природна смрт.
Билјана изјавила- Милан ме повика и ми рече дека не му е добро. Костиќ ме пренесе до кај него, се понудивме да го однесеме во болница, но тој одби. Седевме и одеднаш тој почина. Утредента бев уапсена и тогаш започна пеколот. “
Судиката во медиумите изјавувала дека нема докази дека се тие виновни, но, постоеле индиции. Кога тоа го читала Билјана во затворот и било најтешко. Адвокатот вели дека не биле правени никакви хемиски анализи, а било тврдено дека човекот бил отруен.  Па тој заедно со студентите од Медицинскиот факултет докажале дека Милан не е отруен. Со тоа се докажало дека Билјана и Радован не го убиле а не го ни ограбиле, бидејќи тој воопшто и немал пари.Билјана Милосављевиќ и Радован Костиќ  неоправдано биле обвинети за убиство на свој пријател но и за негово ограб

Пронајдете не на следниве мрежи: