Бившиот на „Бејби“ Јанко Тренкоски доби ќерка!

Loading...

Поранешниот сопруг на Весна Петрушевска, Јанко Тренкоски доби ќерка.Генералниот директор на КБ Прво пензиско друштво на неговиот профил на Фејсбук ја објави радосната вест. Тој е во брак со Елена Киевска, а нивното првородено дете ќе се вика Мила.
Тренкоски од претходниот брак со Петрушевска има две деца.Генералниот директор на КБ Прво пензиско друштво на неговиот профил на Фејсбук ја објави радосната вест. Тој е во брак со Елена Киевска, а нивното

loading...
Loading...