Бизарен тренд: Дали би излегле и вие во ова надвор?!

Loading...

Во азиските земји никогаш не е здодевно, токму кога ќе западнат во некое секојдневие, тие се досетуваат како да го разубават и подобрат. Тоа главно го прават со бизарни модни трендови, а овој пат се работи за обична пластична кеса.Да, добро прочитавте. Се повеќе млади во Азија облекуваат пластични кеси, кои малку ги преуредуваат за да изгледаат како маички.
Сепак, постои уште полош факт, а тоа е дека постојат и разни видови кеси и во зависност која ја носите, толку се сметате за кул.
Така кесите од големите маркети се посебно фенси, додека оние од локалните продавници ги носат само оние кои немаат пари да пазарат во мегамаркетите.Да, добро прочитавте. Се повеќе млади во Азија облекуваат пластични кеси, кои малку ги преуредуваат за да изгледаат како маички.
Сепак, пос

loading...
Loading...