Бизарна кражба: Влегол по гаќи и украл Бетмен костум

Loading...

Во Австралија е уапсен 35 годишен маж, под обвинение дека ја ограбил продавницата за половна облека во соседството. Кражбата е бизарна затоа што крадецот во продавницата влегол во танга гаки и украл костим на Бетмен.Во Австралија се случила интересна кражба.
Сопственикот на продавницата во која се случила кражбата, Мичел Роу изјавил: „Тој влезе облечен во женски гаќи, шеташе и разгледуваше а потоа ги зеде куклата Бетмен и неговиот костим, го облече и замина. Беше многу чудно“ –  
Уште почудно е што овој крадец потоа не летнал и не се дал во бегство туку што 40 минути шетал пред продавницата а тоа го забележале и безбедносните камери.
Погледнете го видеото од безбедносните камери на следната страна. 

 Во Австралија се случила интересна кражба.
Сопственикот на продавницата во која се случила кражбата, Мичел Роу изјавил: „То

loading...
Loading...