БИЗАРНА ПРЕСУДА: Осудена на затвор поради ПРЕГЛАСЕН СЕКС!

Loading...

Аманда Варфел од САД, е осудена на два месеци затворска казна, поради прегласен секс.Тања Сејлор, мајка на 5 деца, одлучила да повика полиција, по две години тортура, која се состоела од гласен секс и музика.
25 годишната Аманда била приведена и затворена, поради тоа што била прегласна, па дури и ноќните ормари на сосетката која ја пријавила, навечер се треселе, а децата морале да носат слушалки.
Инаку, Аманда, во неколку наврати била осудувана за вознемирување на граѓани во округот Јорк во Пенсилванија, и не се знае дали применетите законски мерки ќе бидат делотворни…Тања Сејлор, мајка на 5 деца, одлучила да повика полиција, по две години тортура, која се состоела од гласен секс и музика.
25 годишната Ам

loading...