Бизарна смрт: Починал мастурбирајќи во банка за сперма!

Loading...

Студент по медицина починал од срцев удар во клиника за донирање сперма, и тоа токму во моментот додека гледал порно списанија кои требало да му помогнат за полесно да се возбуди и што побрзо да еакулира.23- годишен студент по медицина Женг Ганг починал од инфаркт за време на мастурбација во банка за сперма во рамките на кинескиот Универзитет во Вухан. Околу себе во моментот на смртта имал неколку порно списанија, кои биле тука како поттик на мажите кои сакаат да остават свој генетски материјал.
Всушност неговата смрт и не е толку чудна сега кога се знае дека тоа му било четврти пат истата недела да доаѓа и да ја подари својата сперма на неплодните парови. Неговото несвесно тело во донорската кабина го пронашле медицинските сестри, кои забележале дека предолго го нема. По безуспешните обиди за оживување, бил прогласен за мртов.
Семејството на починатиот поднело тужба против клиниката, но изгубиле на суд, врз основа на аргументите дека несреќниот Женг, како иден доктор, бил потполно способен да донесува одлуки за својот живот, а ова било само една трагична последица на една од нив.23- годишен студент по медицина Женг Ганг починал од инфаркт за време на мастурбација во банка за сперма во рамките на кинескиот Универзитет во Вух

loading...
Loading...