Бизарно: Девојка распната на крст како Исус Христос!

Loading...

Бизарна вест ја потресе светската јавност. Девојка на возраст од 19 години била распната на крст како Исус Христос од четворица религиски екстремисти во париското предградие Григну. 
Причината за овој хорор кој го доживеала девојката е да се избрка ѓаволот од неа. 
Тие една недела ја измачувале тинејџерката и на крајоот ја распнале на крст. 

Најверојатно главен иницијатор ја мачењето на девојката било нејзиното поранешно момче. Тој пред судот изјавил дека неговата девојка била опседната со ѓаволот.
Судењето за грозоморниот настан продолжува во петок, а светската јавност е навистина згрозена од ваквиот чин.Девојка на возраст од 19 години била распната на крст како Исус Христос од четворица религиски екстремисти во париското предградие Григну. 

loading...
Loading...