Бизарно: Оваа жена ужива да пие боја!

Loading...

Хедер Бил (43) од Албама пие исклучиво боја од маркер, а како што самата вели секој ден испива содржина барем од еден фломастер. Американката Хедер Бил (43) има бизарна зависност – секојдневно мора да испие боја од маркер.Со оваа ненормална навика почнала пред три години откако починала мајка и. 
„Бојата има лесен вкус на хемија, а мене тоа совршено ми одговара“ – вели Хедер.

Докторите предупредуваат дека содржината од фарбата може да предизвика многубројни здравствени проблеми. 
Американката Хедер Бил (43) има бизарна зависност – секојдневно мора да испие боја од маркер.Со оваа ненормална навика почнала пред три годин

loading...
Loading...