Блејк Лајвли: Сакам Бијонсе да биде мајка на моите деца

Loading...

Актерката била воодушевена од изведбата на песната „Сингл Лејдис“ на Супербол пред два дена. Имено  таа изјави: 
„Ох, Боже! Сакам Бијонсе да биде мајка на моите деца. Таа е неверојатна! Не знам како да… Не можам … Ма, немам зборови за неа!“  
Блејк исто така изјави дека и завидува на Бијонсе за нејзините вокални способности, но и за начинот на играње. 
„Бијонсе стоеше таму, пееше и играше, без никакви лудачки кореографии. Мислам дека беше неверојатна!“ – заклучи Блејк.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Актерката била воодушевена од изведбата на песната „Сингл Лејдис“ на Супербол пред два дена. Имено  таа изјави:&n

loading...