Богати туристки доаѓаат во Македонија за да имаат секс со локалните момчиња!

Loading...

Богатите туристки од светот доаѓаат во Македонија бидејќи тука им се нуди „романса со локални момчиња“, пишува словенечкиот весник „Финанце“. Весникот пишува дека овие момчиња, им нудат сексуални услуги на туристките и така заработуваат за себе, но и за своите семејства.
Според „Финанце“, освен Македонија, по овој секс-туризам се популарни и Италија, Грција, Шпанија, Турција и Хрватска.

 

Како што пишува словенечкиот весник, пред распадот на Југославија, многу посакувани биле таканаречените „далматински галеби“, шармери кои преку лето биле постојано присутни на плажите и добивале скапи подароци во замена за сексуални услуги.
Невладините организации кои се занимаваат со оваа проблематика тврдат дека во Македонија не е забележана ваква појава, барем не масовно доаѓање на туристки во нашата земја поради сексуални услуги.Весникот пишува дека овие момчиња, им нудат сексуални услуги на туристките и така заработуваат за себе, но и за своите

loading...
Loading...