Бојата на гаќичките кои моментално ги носите открива една безобразна работа за вас!

Суптилна и чесна или енергична и страсна? Бојата која ја обирате открива  што вашиот маж го чека во кревет!Скоро  72 проценти од  жените се одлучуваат  за бои кои  не одскокнуваат многу од бојата на телото.
 Црвената боја на гаќичките значи дека девојката не е срамежлива, бела дека е подготвена за чучење, а розева дека не сака да ја превземе главната улога меѓу чаршафите.
Се повеќе девојки откриваат долна облека која сокрива многу малку. Боите на крајот на спектарот, односно црвена, портокалова и жолта, создаваат чувство на возбуда, а а можат  и  да го покачат нашиот крвен притисок, отчукувањата на срцето и да го забрзаат дишењето.
И  градниците носат  одредена порака
Мал градник со боја на кожа покажува дека жената стои цврсто на земјата, сигурна е во себе, опуштена е и  не крие ништо. Црвен означува енергија и  страст. Таквата жена не се срами да го побара она што го  сака. Црниот градник на жената открива силна личност, страствена, но и  воедно суптилна. Белиот градник е знак на невиност, но и отвореност за предлози и желба за учење.Скоро  72 проценти од  жените се одлучуваат  за бои кои  не одскокнуваат многу од бојата на телото.
 Црвената боја

Пронајдете не на следниве мрежи: