Бојлерот на Марјан фати бигор

Loading...

Поради тоа, тој се соочува со сериозни проблеми. Да се надеваме дека побрзо ќе го реши проблемот. Во меѓувреме, прочитајте го денешниот афоризам на денот!- Не ми работи бојлерот. Затоа измислувам топла вода.
Марјан Анѓеловски- Не ми работи бојлерот. Затоа измислувам топла вода.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...