Болно љубоморен: И ставил на девојката катанец за да биде сигурен дека не го изневерува!

Loading...

Четириесет годишен Мексиканец со години ја приморувал својата 25-годишна девојка да носи катанец на фармерките, за да биде сигурен дека му е верна.Девојката решила да се обрати во полицијата во Мексико. Таа кажала дека со часови трпи болки, бидејќи не може да оди во тоалет поради катанецот кој и е закачен на фармерките. Изјавила дека од страв не можела да ги исече фармерките, затоа што не знаела како ќе реагира нејзиното момче.
Полицијата го уапсила мажот, кој признал дека ја заклучувал својата жена. Набрзо е пуштен, затоа што девојката одбила да го тужи, но дал писмена изјава дека веќе нам да користи катанец.
Арасели Гонзалес, борец за човекови права вели дека не е во ред власта вака да ја изневери девојката. Иако властите тврдат дека рацете им се врзани, затоа што тужба нема. Девојката решила да се обрати во полицијата во Мексико. Таа кажала дека со часови трпи болки, бидејќи не може да оди в

loading...
Loading...