Борисов примен во болница поради висок крвен притисок

Loading...

 Бугарскиот премиер во оставка Бојко Борисов во понеделникот во 17 часот бил  примен во болница со висок крвен притисок 190/110.”Кризата се надминува со лекови. Борисов ќе биде во болница, еден – два дена за ја следиме неговата состојба. Препорачано му е да го намали спортот неколку дена. Денеска попладне или утре изутрина, ако е нормализирана неговата состојба, ќе биде пуштен“ изјавил лекарот кој ја следел неговата состојба за БГНЕС.
Макфакс Бугарскиот премиер во оставка Бојко Борисов во понеделникот во 17 часот бил  примен во болница со висок крв

loading...