Бранко Тричковски: Јас сум за војна во која ќе загинат сите патриоти

Бранко Тричковски, новинарот близок до СДСМ продолжува своето скандалозно однесување. Тој е познат по своите колумни и Фејсбук статуси каде што со тешки навреди удира по сите кои ја сакаат Македонија.Тој во својот последен пост повика на смрт на сите патриоти.
-Јас сум за војна во која ќе загинат сите патриоти, гласи статусот на Бранко Тричковски.
Тој во својот последен пост повика на смрт на сите патриоти.
-Јас сум за војна во која ќе загинат сите патриоти, гласи статусот на Бранко Т

Пронајдете не на следниве мрежи: