Бред Пит оставил бакшиш од 500 долари во ресторан

Loading...

Бред Пит заедно со своето семејство бил на вечера во еден германски ресторан. Притоа, тој во ресторанот оставил бакшиш од 500 долари. – Колената ми се тресеа, ги поделив парите со моите 15 колеги, рече среќната келнерка.
Бред Пит дошол во ресторанот за да го прослави роденденот на Анџелина Џоли, но и успешната премиера на неговиот нов филм „Светска војна З“ (World War Z).
Келнерката ги опиша како тотално опуштени луѓе, со голем апетит, со оглед дека конечната сметка им била 700 евра. А Бред извадил 1.200 и рекол „Во ред е“.
 Бред Пит заедно со своето семејство бил на вечера во еден германски ресторан. Притоа, тој во ресторано

loading...
Loading...