Британски политичар е фатен во геј секс-скандал: Оргијал со тинејџери!

Loading...

Шефот на одборот на британскиот Долен дом на Парламентот Кит Ваз (60), татко на две деца, плаќал за односи со двајца тинејџери, а потоа барал и трет.Сѐ е забележано на снимки на кои се гледа и како од момчињата барал кокаин.
Поради секс-скандалот што го потресе британскиот крем, група граѓани се собрале да потпишат петиција за негова смена од место на пратеник од редовите на Лабуристичката партија и претседателот на Долниот дом од Парламентарниот одбор за внатрешни работи.
Ваз сѐ уште не поднесе оставка туку само поради објавената снимка се извини на семејството за нанесената болка и срам.

Средбата со двајцата тинејџери, најверојатно Полјаци се случи на 27 август во станот на политичарот кој се наоѓа недалеку од неговата 2,6 милиони евра вредна куќа во северниот дел на Лондон.
Се чини дека тоа на Ваз не му е прв пат, а за услугите на момчињата им платил 180 евра. Во неговата игра требал да учествува и еден Романец.Сѐ е забележано на снимки на кои се гледа и како од момчињата барал кокаин.
Поради секс-скандалот што го потресе британскиот крем, група гр

loading...