Брод се насука на брегот на Велика Британија

Loading...

Како што пренесува Би-Би-Си, членовите на екипажот се здобиле со помали повреди, и веднаш по спасувањето се префрлени во болница.
Бродот е регистриран во Сингапур, а пловел од Саутемптон за Германија.
Во спасувачката акција учествувале повеќе бродови и хеликоптери на крајбрежната стража, а Би-Би-Си дополнува дека бродот сега се појавува од водата под агол од 45 степани.Како што пренесува Би-Би-Си, членовите на екипажот се здобиле со помали повреди, и веднаш по спасувањето се префрлени во болница.
Бродот е регистриран во Сингапур, а пловел од Саутемптон за Германија.
Во спасувачката акција учествувале повеќе бродови и хеликоптери на крајбрежната стража, а Би-Би-Си дополнува дека бродот сега се појавува од водата под агол од 45 степани.Како што пренесува Би-Би-Си, членовите на екипажот се здобиле со помали повреди, и веднаш по спасувањето се префрлени во болница.
Бродот е

loading...
Loading...