Брутално силување: Ја врзал девојката на среде плоштад и им рекол на селаните да се послужат!

Loading...

Силувањата во Индија добија уште помрачна димензија. Тринаесет луѓе се уапсени откако оваа недела групно силувале девојка.
Калик Шеик, заљубеното момче од соседното село запросил млада девојка а таа прифатила. Кога Балаи Марди старешината на селото дознал за ова решил да го спречи бракот.
Жителите на ова село отишле во куќата на несудениот пар, ги одвлекле и ги врзале за дрво.
Обвинети биле дека ги прекршиле правилата на заедницата. Од нив побарале да платат околу 442 долари или да ги сносат последиците. Семејството на момчето платило но не и семејството на девојката.

 
Старешината откако дознал дека семејството нема да плати, им рекол на селаните дека може да се послужат со врзаната девојка.
Следело групно силување, а старешината го понудил дури и својот дом.
Откако се дознало за силувањето старешината ја обвинил девојката дека лаже но секако псотојат докази кои го докажуваат силувањето.Тринаесет луѓе се уапсени откако оваа недела групно силувале девојка.
Калик Шеик, заљубеното момче од соседното село запросил млада девојка

loading...
Loading...