Цеца доминира! Собори рекорд на Јутјуб!

Колкава ѕвезда е Цеца, докажува новиот рекорд, кој го поставила на Јутјуб!Цеца стана првата ѕвезда на Балканот, која има преку 500.000 претплатници на својот официјален канал.
За новиот успех, сигурно придонеле и песните од новиот албум „Автограм“, што говори и податокот дека насловната песна има околу 20 милиони прегледи.
Фолк дивата дефинитивно ќе го прослави овој успех со своите фанови во Нови Сад, каде во ноември ќе одржи концерт.Цеца стана првата ѕвезда на Балканот, која има преку 500.000 претплатници на својот официјален канал.
За новиот успех, сигурно придонеле и

Пронајдете не на следниве мрежи: