Цеца си ја отвори душата и проговори за своите деца!

Loading...

Светлана Ражњатовиќ – Цеца има и слава и богатство, но сепак признава дека нешто и недостасува. Жали за тоа што не завршила факултет, но и дека и смета тоа што нејзините деца се изложени на јавноста.Цеца има и слава и богатство, но сепак признава дека нешто и недостасува. Жали за тоа што не завршила факултет, но и дека и смета тоа што нејзините деца се изложени на јавноста.
1. Весниците пишуваат како вашиот син Вељко работи како чувар на клубови?
-Весниците пишуваат се и сешто.
2. Дали тоа значи дека таа информација не е точна и не заработува на тој начин?
-Тоа е толку неважно што не сакам ни да коментирам. Моите деца не се јавни личности, и не сакам да зборувам за нив. Се што ве занима, а е поврзано за мене, слободно прашајте ме, а за нив не сакам да зборувам.
3. Вашата ќерка Анастасија тргнала по вашите чекори, па почнала да пее. Се почесто гледаме видео записи од неа, на фејсбук, твитер….Дали ја подржувате во тоа?
-Моите деца се изложени од медиумите, поради тоа што се мои, а тоа апсолутно не го заслужуваат. Навистина ми пречи. Тие се како и сите нивни врсници кои имаат профили на социјалните мрежи, објавуваат секакви работи. И на моите колеги, децата истото го прават, но не се изложени како моите.

4. Што би ги советувале младите пејачи кои почнуваат со своја кариера?
-Јас во светот на шоу бизнисот влегов многу млада. Имав само 14 години. Истовремено завршував средно училиште, и мислев дека тие две можам да ги склопам во едно. Сите млади пејачи кои почнуваат да се занимаваат со пеење, почнуваат на тие години, но би ги советувала никогаш да не го напуштаат училиштето, бидејќи тоа не би им преставувало кочница во кариерата. Јас навистина жалам бидејќи не го направив тоа, а моите родители најмногу.
Анастасија пее, Вељко излегува
Деца- Ќерката на Цеца, Анастасија, редовно прикачува клипови како пее на социјалните мрежи (YouTube) Неодамна на инстаграм објавила слика каде позира во ултра кратко здолниште и со напрчени усни. Вељко пак, редовно излегува по клубови, а се зборува дека не сакал да зема пари од својата мајка, туку сам да заработува пари, како чувар по клубовите.Цеца има и слава и богатство, но сепак признава дека нешто и недостасува. Жали за тоа што не завршила факултет, но и дека и смета тоа што нејзините

loading...
Loading...