ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА НА НОЗЕ: Над 250.000 граѓани низ македонските градови и села!

Околу 100.000 граѓани присуствуваа на протестот во главниот град Скопје.Пробиени се рекордите на масовни протести низ цела Македонија. Над 250.000 граѓани, повеќе од очекувањата на организаторот денеска излегоа низ улиците во цела Македонија како поддршка за Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА. Околу 100.000 граѓани присуствуваа на протестот во главниот град Скопје.Пробиени се рекордите на масовни протести низ цела Македонија. Над 250.000 граѓани, повеќе од очекувањата на организаторот денеска излегоа ни

Пронајдете не на следниве мрежи: