Ченто два дена по смртоносното невреме

ТВ Нова направи видео инсерти со дрон во скопската населба Ченто.Последиците од поплавите и по два дена се очигледни, а службите продолжуваат активно работат на санирање на штетите предизвикани од големото невреме.Последиците од поплавите и по два дена се очигледни, а службите продолжуваат активно работат на санирање на штетите предизвикани од големото

Пронајдете не на следниве мрежи: