Честитка по повод Денот на независноста на Македонија од кралицата Елизабета Втора

Loading...

Англиската кралица испрати честитка до претседателот Ѓорѓе Иванов по повод Денот на независноста на Македонија.– Ми причинува огромно задоволство да ви испратам најтопли честитки за прославата на вашиот Ден на независноста, заедно со моите најдобри желби за среќа и напредок на народот на Македонија во следнава година“, се вели во честитката на Елизабета втора.– Ми причинува огромно задоволство да ви испратам најтопли честитки за прославата на вашиот Ден на независноста, заедно со моите најдобри жел

loading...